Bekijk de kalender, de competitiestand, het nieuws en de trainers van al onze jeugploegen

Bekijk het jeugdbeleidsplan van Sasja

Jeugdbeleidsplan

Bekijk hier de trainingsmomenten van al onze jeugdploegen.

Trainingen

Hier vind je informatie over de verantwoordelijken van de sportieve cel.

Jeugdcel

Jeugd handbal

Handbal is een heel complete en leuke sport voor kinderen die van balsporten houden en graag in teamverband spelen. Het spel gaat heel snel en er wordt veel gescoord; dus ook voor de toeschouwers is er genoeg te zien.

Hou jij van lopen, springen en gooien, maar vooral van samen werken ? Kom dan een keertje meedoen op een van onze trainingen of stuur een berichtje naar jeugd@sasja-antwerpen.be. We vinden het altijd fijn als je – na een aantal trainingen – wil deelnemen aan wedstrijden. Maar als je liever alleen komt trainen, dan kan dat ook.

Jeugdwerking bij Sasja

De jeugdwerking is een belangrijke pijler in het succes van Sasja. Heel wat spelers uit onze 1ste ploeg, hebben bij Sasja hun opleiding gehad. Om dat te bereiken moet er ook in de jeugd geïnvesteerd worden. En dat doet Sasja. Omdat het loont. Omdat we vurig geloven in ons project. Maar investeren in jeugdopleiding kost ook geld, tijd, geduld, heel veel energie en een onvoorwaardelijke inzet van alle jeugdtrainers en begeleiders. We zijn hen daar ontzettend dankbaar voor.

Voor onze jeugdwerking bestaat er al jaren een uniek samenwerkingsakkoord met JESPO vzw, die zorgt voor promotie, maar tevens ook voor de nodige geschikte infrastructuur en aangepaste trainingsmaterialen.

logo jespo