Inschrijven

Handbal is een complete en leuke sport voor kinderen die van balsporten houden en graag in teamverband spelen. Het spel gaat snel en er wordt veel gescoord: ook als toeschouwer is dit aangenaam om volgen!

Hou jij van lopen, springen en spelen met een bal in teamverband? Dan ben je van harte welkom om een van de trainingen die wekelijks meerdere malen georganiseerd worden voor jouw leeftijdscategorie (gratis) bij te wonen! Als je beslist dat handbal echt iets voor jou is, dan kan je lid worden van onze club en deelnemen aan wedstrijden in het weekend!

Lid worden

SASJA werkt samen met Jespo om de Antwerpse jeugd aan het sporten te krijgen. Daarom bestaat een lidmaatschap bij SASJA uit 2 delen: het deel van Jespo om buiten de schooluren tweemaal per week te kunnen sporten bij een erkende sportclub en het deel van SASJA voor een derde training en om in het weekend deel te kunnen nemen aan competitiewedstrijden.

Bij Jespo (elk lid)

Lid worden van Jespo kan je volledig online: je gaat naar de site jespo.be en kiest inschrijven. Daar selecteer je Handbal (locatie: Hoboken en Zandvliet) en vervolledig je het inschrijvingsproces. Let er wel op dat je de juiste locatie (Hoboken) en leeftijd kiest!

Naargelang de leeftijd bedraagt het inschrijvingsgeld 70 of 125 EUR (1 of 2 trainingen per week)

Als je lid bent van Jespo mag je deelnemen aan de trainingen en ben je volledig verzekerd tegen eventuele blessures of ongevallen tijdens deze trainingen. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden van Jespo.

Bij SASJA (competitief lid, vanaf JM12)

Indien je ook competitie wil spelen (en wie wil dat niet), moet je ook lid worden van SASJA. De handbalbond organiseert competities per leeftijdscategorie vanaf de JM12 (welpen) en SASJA probeert elk seizoen minstens 1 ploeg af te vaardigen. Het lidgeld bij SASJA bedraagt 150 EUR per seizoen. Hiervoor organiseert SASJA wekelijks een extra training en wordt je lid als speler bij de handbalbond, zodat je aan wedstrijden kan en mag deelnemen.

Bovendien krijg je een kledingpakket waarvoor je na inschrijving gecontacteerd zal worden om je maten door te geven.

Om lid te worden bij SASJA, dien je dit formulier in te vullen en te mailen naar secretariaat@sasja-antwerpen.be. Als het niet anders kan, mag je het ook aan de trainer/coach afgeven. Hierna krijg je per e-mail verdere instructies, zoals o.m. de uitnodiging om het lidgeld te betalen.

Maar, ik heb nog een vraag!

Heb je nog vragen waarvan het antwoord hier niet aan bod zijn gekomen? Stuur een mailtje naar jeugd@sasja-antwerpen.be!