BioBest wordt nieuwe naamsponsor van Sasja HC

  • NIEUWS

  • CLUB

News image.

Seizoen ‘23-’24 is halfweg en op sportief vlak gaat het Sasja HC voor de wind. Zowel de beloften als de eerste ploeg staan op de leiderspositie in hun reeks, beiden met een bijzonder jonge ploeg die grotendeels uit de eigen jeugdwerking komt. De kans om te promoveren naar de BeNeLiga — de hoogste competitie tussen de beste handbalploegen uit Nederland en België — ligt binnen de mogelijkheden.

De Antwerpse club is bijzonder verheugd met een nieuwe hoofd- en naamsponsor. Voor minstens drie jaar zal Biobest —  de wereldleider op het gebied van biologische bescherming van gewassen — financiële steun verstrekken. Op deze manier kan de club verder investeren in de jeugdwerking en terug aansluiten bij de top van de Beneliga. Sasja HC zal voortaan als ‘Biobest Sasja HC’ de competitie betreden. 

De missie van Biobest sluit aan bij de werking van de handbalclub, die via haar samenwerking met Jespo en de jeugdwerking van stad Antwerpen actief meewerkt om jongeren op een duurzame manier te laten ontwikkelen. 

Over Biobest

Biobest is een divisie van BioFirst en is wereldleider op het gebied van biologische bestrijding van plagen en ziekten en natuurlijke bestuiving voor de land- en tuinbouw in meer dan 60 landen. Het bijdragen aan de wereldwijde duurzame productie van hoogwaardige gewassen gebeurt vanuit het hoofdkwartier in Westerlo (provincie Antwerpen). 

Jean-Marc Vandoorne, CEO van BioFirst, is enthousiast: “We zijn verheugd om via onze Biobest divisie een steentje bij te kunnen dragen aan het nieuwe groeiverhaal van Sasja HC. De investering in de sterke jeugdwerking en het bredere sociale engagement van de club naar jongeren toe sluiten sterk aan bij onze bedrijfscultuur en waarden. Dankzij onze samenwerking hopen wij de club op langere termijn mee terug naar sportieve successen te helpen loodsen en een inspiratiebron voor jeugd en supporters te bieden.”

Over Biobest Sasja HC

Biobest Sasja HC is een handbalclub uit Hoboken, Antwerpen, opgericht in 1958. De club staat bekend om zijn uitstekende jeugdwerking en topsport visie. Zo levert ze jaarlijks spelers voor de nationale (jeugd)ploegen er speelden de voorbije weken maar liefst 9 spelers mee in de Belgische selecties van de Men 18 en Men 20. De hoofdtrainer van de eerste ploeg, Kevin Jacobs, is hulpcoach van de Red Wolves, de nationale handbalploeg. De jeugdploegen worden getraind/gecoacht door verschillende oud-internationals.

Voor meer informatie

Jan Brouwers – 0471 057 637 – jan.brouwers@sasja-antwerpen.be

Evert Hamblok – 0467 055 678 – evert.hamblok@sasja-antwerpen.be