Beloften - GBSK Handbal

  • RR

  • MATCHVERSLAG

  • COMPETITIE

Sajsa logo

32-25

ZONDER GLANS

Onze ploeg begon nochtans knap met mooi en vooral snel handbal. Na vijftien minuten stond het al 8–2. Ilias lanceerde tot zeven keer toe een quick break, wat onze snelheid op het veld perfect illustreert. Zijn keeping percentage van 63,1% werkte uiteraard ontmoedigend voor onze tegenstrever.

Groot-Bijgaarden maakte veel technische fouten en speelde rommelig. En in de loop van deze eerste helft verwaterde stelselmatig het algemene spelpeil. De zwakke leiding van de scheidsrechters hielpen ook al niet om de wedstrijd uit het slop te halen. Een overduidelijke grove fout op Ferre L. werd niet met rood bestraft en op het einde van de tweede helft toverden ze onverdiend een blauwe kaart aan de bezoekende coach.

De match was intussen, zoals gezegd, verzand in rommelig en onaantrekkelijk handbal. De cijfers spreken voor zich: de eerste helft wonnen we nog met 14-7, terwijl we in het tweede deel van de wedstrijd 18-18 speelden.

Zoals bovenstaande titel zegt: we wonnen zonder een glansprestatie neer te zetten. We blijven wel op een gedeelde eerste plaats in het klassement, niet onbelangrijk.

Badr (7), Dzmitry (3+1), Evert (1), Ferre D.L. (1), Ferre L. (2), Kobe (4), Louis (1), Mattis, Rocco (2), Seth (7+2), Zen (1)

Ilias (41,0%)

Strafworpen: SASJA 3/4 – GBSK 4/4

Scheidsrechters: Everaert - Everaert