Beloften - HUBO Handbal

  • RR

  • MATCHVERSLAG

  • COMPETITIE

Sajsa logo

26-25

WINNEN ZONDER GLANS

Niemand verliet opgewekt de zaal: niet de mensen van HUBO, niet de supporters, niet de spelers en zeker niet de coaches. Vergelijk met de wedstrijden in het recente verleden. Waasmunster neergemept, Olse weggespeeld en dan nu deze prestatie.

Geen enkele speler haalde zijn niveau, uitgezonderd de keepers misschien. Gelukkig ontbrak het HUBO aan een fysiek sterke achterspeler, want onze tegenstander speelde snel en degelijk handbal. In de loop van de wedstrijd vielen twee belangrijke spelers uit: Kobe met een knieblessure en Dree met een rode kaart omdat hij onopzettelijk een strafworp op het gelaat van de keeper gooide.

Wij haalden een doelgemiddelde van 49,3%, wat ondermaats is. Weliswaar bleven we de hele wedstrijd op voorsprong maar uiteindelijk scheelde het geen haar of het debacle was compleet geweest. Gelukkig hadden we de laatste minuten de scheidsrechters aan onze zijde. Een rode kaart die niet werd gegeven en een onterechte aanvallende fout garandeerden ons winst met één goaltje verschil.

Opluchting en teleurstelling vielen samen op de tribune. We staan vijfde. De wedstrijd tegen Apolloon werd uitgesteld maar moeten we winnen. Evergem en Kortessem komen op bezoek. We kunnen tweede eindigen, als we veronderstellen dat we hen net als Waasmunster, thuis in Sorghvliedt de baas blijven.