News image.
Sajsa logo

32-20

Een uitwedstrijd in Tongeren, tegen de fusieclub van Hasselt en Tongeren. We wisten eerlijk gezegdniet goed wat we moesten verwachten.

Antonio Vozila bleef met een lichte kwetsuur aan de zijlijn. De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren nog gelijk opgaand. Mede doordat de scheidsrechters snel met 2-minuten straffen begonnen te strooien langs Hobokense kant. Maar dan konden we de bovenhand nemen van de jonge Limburgse ploeg en gestaag uitlopen om met een 12-18 stand te gaan rusten. Vooral de broertjes Van Ransbeeck hadden blijkbaar een doeltreffende maaltijd gekregen en waren goed bij schot.

In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebouwd. Zelfs na het inbrengen van de jongeren konden we de kloof vasthouden en zelfs verder uitbouwen. Een mooie ploegprestatie. Eindstand 20-32.

Op naar volgende week wanneer we thuis Kraainem ontvangen. De nieuwkomer is uitzonderlijk goed gestart in de competitie en we zullen ook dan op volle sterkte en concentratie moeten spelen.