• COMPETITIE

Sajsa logo

20-25

Sasja opnieuw onderuit tegen Houthalen

Wie dacht dat Sasja  tegen Houthalen de overwinning uit het eerste deel van de competitie zou bevestigen, kwam bedrogen uit. Onder impuls van Seppe De Cubber leidden de Hobokenaars de eerste 20 minuten wel doorlopend, maar na 7-7 was het aan de bezoekers om de fakkel over de nemen. Sasja volgde nog tot 9-9, maar in het slot van de eerste helft trappelde de thuisploeg ter plaatse en waren gemiste kansen en veelvuldig balverlies oorzaak van de 11-14  halfweg. De hoop dat Houthalen in de tweede helft wel zou kraken  kwam totaal anders uit. Geruggesteund door de talrijk opgekomen supporters tekende Koenraad Van Ransbeeck nog wel voor 17-17 na een kwartier, maar dan was het thuisliedje definitief uitgezongen. Haast ongehinderd dreven de bezoeker op tot 17-21 en in de laatste minuten werd de 20-25 zelfs pijnlijk.

Seppe De Cubber bleef achteraf gematigd optimistisch: “ Na 17-17 bleef alles mogelijk, maar in het slotkwartier deden balverlies en gemiste kansen ons opnieuw de das om. Houthalen, met een ijzersterke Follon, ligt ons nog steeds niet. Kansen om te finishen op plaats 1 zit er ondanks alles nog steeds in. Wij zijn geen ploeg om de strijdbijl nu al te begraven. Als wij de rest van de play-offs op ons normaal niveau afwerken is titel en promotie naar de Bene-League zeker geen utopie.”

Voor Sasja speelden in doel Sam Theyssens (30 ) en Nick Van der Ent (30) Veldspelers:  Seppe De Cubber (6), Nemanja Kostic  (4), Lars Van Driel (3), Koenraad Van Ransbeeck (3), Elliott Van Opstal (2), Ewout Van Ransbeeck (1), Robin De Roeck, Ferre De Loose, Broes Geens, Zico Oosters, Seth André.