• COMPETITIE

Sajsa logo

37-31

Een feestavond met een prachtige nieuwe sponsor, Biobest,  en een mooi collectief resultaat. Een goed gevulde maag dankzij de vele vrijwilligers en een meer dan goed gevulde tribune. En we kunnen spreken van een meer dan geslaagde avond.

Hubo opende de score, maar drie van Dree op een rij, stelde al direct orde op zaken. Er werd al direct een kloofje uitgebouwd. Met momenten lieten we Hubo nog wel wat dichterbij komen, misschien door concentratieverlies en natuurlijk ook klasseflitsen van hun spelers. Maar we gingen toch rusten met een 18-15 voorsprong.

De eerste minuten na de rust was het Van Ransbeeck-time, met Koenraad en Ewout die er enkele tegen de netten knalden. Zico Oosters, Nemanja Kostic en Dree Riske droegen hun steentje bij en we liepen uit tot zelfs 9 doelpunten. Vooral in de verdediging werd er goed gewerkt zodat het een hele tijd duurde voor onze Limburgse opponent kon tegenscoren. Daar werd duidelijk het definitieve verschil gemaakt. Mooi om te zien dat het wisselen van spelers geen verzwakking meer hoeft te zijn. Chapeau aan ALLE jongens. We sloten deze feestelijke wedstrijd af met een 37-31 stand.

Volgende week de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, uit naar Doornik. Onze jongens gaan er zeker alles aan doen om ook die wedstrijd met een overwinning af te sluiten.

Scoreverloop; 10’ 9-4 / 20’ 14-9 / 30’ 18-15 / 40’ 25-17 / 50’ 33-23 / 60’ 37-31

Voor Sasja:  Nick Van Der Ent 30’ / Bas Verhoeven 1 30’ / Ferre Dierick 3 / Zico Oosters 1 / Dries Stienen  / Nemanja Kostic 3 /  Dree Riské 9 (p2) / Koenraad Van Ransbeeck 10  / Qamar Trari 1 / Ewout Van Ransbeeck 4 / Jens Boden 1 / Badr Trari 1 /  Seth Andre 2 / Ferre De Loose / Dzmitry Puchkouski 1

Strafworpen: Sasja 2/3  –  Hubo 3/3

Tijdstraffen: Sasja 3 x 2’  -  Hubo  4 x 2’

Scheidsrechters: Broothaers - Janssens