• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

31-32

Bij de rust was nog alles mogelijk. Maar we hadden niet gedacht dat we de wedstrijd uit handen zouden geven, zelfs 10 minuten voor tijd nog niet. Tot de nervositeit en de daaruit volgende missers de bovenhand namen en we de winst toch nog uit handen gaven.

Sam kon na zijn blessure zijn wederoptreden maken. Sasja ging als een wervelwind van start, 6-1 na zeven minuten. Een time-out van Hubo bracht soelaas voor de Limburgers en ze kropen dichterbij. Beide teams namen dan telkens een periode voor zich om te gaan rusten met een 17-14 stand.

In het begin van de tweede helft was er nog niets aan de hand. Maar na een 20-tal minuten kwam Hubo toch op gelijke hoogte van Sasja. Van toen af begon de nervositeit dus hoe langer hoe meer in de ploeg te sluipen. Onnodig als je weet wat dezelfde jongens in het verleden (vorig seizoen nog maar!!!) al bewezen hebben. Een misser te veel van Sasja en een onnodig doelpunt van Hubo beslisten de wedstrijd, 31-32.

Scoreverloop; 10’ 8-3  / 20’ 12-8 / 30’ 17-14 / 40’ 22-18 / 50’ 26-26 / 60’ 31-32

Voor Sasja:  Sam Theyssens 60’ 1 / Nick Van Der Ent / Dree Riské / Elliott Van Opstal 4 / Lars Van Driel 8 / Seppe De Cubber 2 / Dries Stienen / Nemanja Kostic 2 / Broes Geens 1 / Robin De Roeck / Antonio Vozila 6 / Koenraad Van Ransbeeck 1 / Ewout Van Ransbeeck 6  / Jens Boden / Ferre De Loose

Tijdstraffen: Sasja 2 x 2’   /    Hubo 2 x 2’

Scheidsrechters: Broothaers - Janssens