• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

33-30

Na enkele mindere wedstrijden, moest er terug aangeknoopt worden met de overwinning. Dat er dan juist een wedstrijd tegen Kortrijk op het programma stond, een ploeg die 1 punt voor ons in het klassement stond, maakte het er niet gemakkelijker op. Als je die taak dan nog tot een goed einde kan brengen kan er alleen maar β€œchapeau” gezegd worden.

De Westvlamingen openden de score, maar Sasja kon zeker in het begin gelijke tred houden. Het was Kortrijk dat als eerste wat afstand kon nemen. Halverwege de eerste helft stonden we zelfs 5 doelpunten in het krijt. Maar de kopjes gingen niet naar beneden en Sasja scoorde zelfs 5 keer op rij. Dus enkele mooie fast-breaks van Antonio Vozila, op gespleten passes van Nick Van Der Ent, enkele mooie acties van Robin De Roeck die een stevige invalbeurt maakte en kortom enkele mooie uitgespeelde ploegacties later, konden we toch gaan rusten met een 16-16 stand. Alles nog mogelijk in de tweede helft.

Terug uit de kleedkamer vloog Sasja er meteen in en greep Kortrijk bij de keel. Het vuur, de grinta, de wil om te presteren zat terug in de ploeg. De verdediging stond er terug en er viel duidelijk een last van enkele schouders om sommige jongens terug vlotter te zien spelen en afwerken. De zege kwam niet meer in gevaar en Sasja kon eindigen met een mooie 33-30 eindstand.

Top hoe jullie hebben teruggevochten mannen, jullie hebben dat fantastisch gedaan πŸ˜‰

Scoreverloop; 10’ 5-7 / 20’ 10-13 / 30’ 16-16 / 40’ 22-19 / 50’ 27-23 / 60’ 33-30

Voor Sasja:  Sam Theyssens / Nick Van Der Ent 60’ / Dree RiskΓ© / Elliott Van Opstal 5 / Lars Van Driel 4 / Seppe De Cubber 5  / Nemanja Kostic 2 / Broes Geens / Robin De Roeck 3 / Antonio Vozila 7 / Koenraad Van Ransbeeck 4 / Ewout Van Ransbeeck 3 / Dries Stienen /

Tijdstraffen: Sasja 6 x 2’   /    Kortrijk 4 x 2’

Scheidsrechters: Janssens - Broothaers