Beloften - HC Atomix

  • RR

  • MATCHVERSLAG

  • COMPETITIE

Sajsa logo

31-37

ZITTEN OP ONZE HONGER

Uit de doos met oude zegswijzen en gezegden: ‘We blijven op onze honger zitten’, wanneer wordt het terug wervelend handbal?

Niet dat het zo slecht is, maar het is net niet genoeg. Eén erg knappe aanval zagen we in de tiende minuut! Daarna was het achtervolgen geblazen. We werden weliswaar niet echt weggespeeld, maar net dat tikje vechtlust ontbrak. Het was vooral in verdediging niet altijd kits. Dit zegden we al eens eerder. Om mijn stelling te staven vermeld ik dat de pivot van ATOMIX dertien doelpunten scoorde!

Even leek het in de tweede helft dat er beterschap gloorde. We kwamen tot op twee goals, maar al snel herstelde onze tegenstrever de nodige afstand. Dries wierp zich met vier knappe onderarmse doelpunten wel in de kijker, maar zoals de titel aangeeft: het publiek wacht op de kentering.

Iedereen ziet dat deze ploeg de nodige kwaliteiten in huis heeft, alleen missen we misschien nog wat body en ervaring. Dat we bij onze beloften een erg jonge ploeg hebben, mogen we zeker niet vergeten en moeten we mee in rekening nemen.

We kijken al uit naar de volgende match tegen Evergem.

De tribune gelooft in deze ploeg.