• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

25-19

Geen mooie wedstrijd, veel gemiste kansen, maar toch winnend afsluiten. Dat is dan zuiver te danken aan de wilskracht. Als het niet mooi lukt, dan in ieder geval blijven gaan, en dat hebben onze jongens wel gedaan. Nemanja Kostic moest gekwetst langs de kant blijven.

De wedstrijd kwam traag op gang, na tien minuten stond het slechts 2-2. Het was aftasten, zoeken, er werden kansen gemist en Nick Van Der Ent had ook weer een topdag en voorkwam enkele open doelpogingen van de Oost-kantonners. Mede door de agressieve verdediging van Eynatten werden er soms shots te snel genomen, zodat deze over of naast gingen. Maar natuurlijk werd er toch regelmatig gescoord en met momenten goed verdedigd. Het was opvallend om te zien dat, als de volledige breedte van het veld gebruikt werd, de tegenstander uit verband werd gespeeld en open doelkansen werden afgedwongen. We gingen rusten met een toch mooie 8-12 stand.

In het begin van de tweede helft werd de kloof verder uitgediept naar 6 doelpunten. Onze tegenstander kwam af en toe nog iets dichterbij, maar eigenlijk brachten ze onze overwinning nooit meer echt in gevaar. Seth Andre legde de eindstand vast via een zelf afgedwongen strafworp.

Volgende week ontvangen we Lebbeke thuis. Reden om voor een goed gevuld Sorghvliedt terug voor de volle buit te gaan.

Scoreverloop; 10’ 1-2 / 20’ 5-7 / 30’ 8-12 / 40’ 12-18 / 50’ 14-21 / 60’ 19-25

Voor Sasja:  Nick Van Der Ent 58’ / Bas Verhoeven 2’ /  Ferre Dierick 3 / Dries Stienen 1 / Nemanja Kostic  /  Dree Riské 5 (2p) / Zico Oosters 2  / Koenraad Van Ransbeeck 4  (1p)  / Qamar Trari 3  / Ewout Van Ransbeeck 4  / Jens Boden 2 / Seth Andre 1 (1p) / Badr Trari / Ferre De Loose

Strafworpen: Sasja 4/4    -     Eynatten 2/3

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2’  /  Eynatten  4 x 2’

Scheidsrechters: Peeters – Van Loock