• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

30-22

Met Kraainem kregen we de nieuwkomer in 1ste nationale op bezoek. Met een minder bekende tegenstander is het toch altijd even afwachten hoe de ploeg gaat reageren. Maar met enkele Sasja oud-gedienden in de rangen was Kraainem misschien toch niet zo onbekend.

We begonnen meteen in een goed tempo aan de wedstrijd en grepen de tegenstander bij de keel. Halverwege de 1ste helft hadden we al een 8-3 voorsprong op het scorebord staan. Na een time-out van onze tegenstander, slopen ze even wat dichterbij, maar van 9-7 ging het dan naar 18-7 waarmee de spelers gerust de kleedkamer in konden trekken.

Het begin van de 2de helft was nog ok, maar dan lieten onze jongens zich toch iets te veel beïnvloeden door het agressievere spel van Kraainem. Gelukkig konden ze het op tijd wel rechtzetten en Nick Van Der Ent zorgde er met een uitstekende invalbeurt voor dat er niet meer tegendoelpunten vielen. Ook de bankzitters deden weer hun duit in het zakje door hun doelpuntjes mee te pikken. Eindstand 30-22.