Nieuws Pupillen

 • U14 | SASJA - Rhino | 26-12

  Een walk-over voor onze spelers. Rhino, zonder wisselspelers, kon geen vuist maken.

  Bas en Ilias deden uitstekend werk in het doel. Onze verdediging stond er. Zico had in de tweede helft zijn handen vol aan een jongen die een hoofd groter was dan hij. En Kobe toonde zich een geconcentreerd verdediger. Raf, op zijn linkerhoek, had het in het begin wel even moeilijk met zijn aanvaller, maar zette dat snel recht.

  De aanval liep gesmeerd. Niemand forceerde echt en er werd goed samengespeeld. Het publiek op de tribune kon de ingestudeerde wissels goed smaken.

 • U14: De do en de don’ts

  De do en de don’ts

  Afgelopen donderdag hadden de Sasja Antwerpen ouders allen een leerrijke bijscholing over hoe positief te supporteren vanop de tribune voor onze spelers (en hun tegenstanders). Vandaag 14 mei konden we die kennis in praktijk brengen bij de Beker van Antwerpen gespeeld door onze pupillen. Zouden wij de ‘do’s’ toepassen of toch al direct in de valkuilen trappen? Ook belangrijk is het natuurlijk hoe onze kinderen hun best doen op en naast het veld.

 • U14: Sport is emotie dit weekeinde

  Sport is emotie dit weekeinde

  Op 30 april speelden we onze laatste na-competitie match in de wetenschap dat de eerste ploeg van Sasja de avond ervoor heeft gevochten als leeuwen om in de Beneliga te blijven (en u weet dat dit lukte). Wij zullen vandaag ook het achterste van onze tong moeten laten zien. We zijn maar met 7 spelers aanwezig (al een geluk van de laatste moment toezegging van Fe en Jolien om toch te spelen). Het is ook de laatste match van Sven als coach, maar daarover straks meer.

 • U14: Leuven Tigers 1 - Sasja 2

  Man, man, man toch, wat een spanning

  Onze pupillen 2 speelden zondag 26 maart tegen Leuven Tigers 1 in Leuven. Vorige week hadden we deze ploeg thuis verslagen, maar toen kon een deel van de Leuven spelers niet aanwezig zijn omwille van examens. De ploeg die we toen met een nederlaag naar huis stuurden was dus de halve echte ploeg aangevuld met speelsters van hun ploeg 2. Wat zouden we er nu van kunnen maken in Leuven zelf?

 • U14: Schoten - Sasja 2

  Wow, wat een prestatie van de pupillen 2

  De pupillen 2 zijn aan een mooie reeks bezig. Winnen de 2e helft van Brasschaat, winnen vorige week 2 helften tegen Merksem en winnen vandaag ook de 1e helft (u leest het goed, ja) van Schoten. Helaas was het vat aan het einde van de tweede helft leeg, had de coach geen derde time out (dat is afgeschaft) en konden we niet groots eindigen. Maar ze krijgen ons wel niet klein. Ook de volgende wedstrijden zullen we onze huid nog zeer duur verkopen.

 • U14: Sasja2 - Atomix

  We zijn op dreef !

  Een goede tweede helft tegen Uilenspiegel, een mooie winst tegen Merksem, een schitterende match in Schoten (ook al konden we die niet winnen). Deze mooie reeks werd verder gezet met een dik verdiende winst tegen Atomix.

Pagina's