Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/3/e/1/sasja-antwerpen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Zware afstraffing

Verliezen is één zaak, maar een klap rond de oren krijgen een andere. We waren nochtans naar Tongeren getrokken in de hoop daar iets te kunnen rapen. Maar dan moet de inzet er wel volledig zijn en individuele fouten en balverliezen vermeden worden. Stijn was wel afwezig, maar Yme kon zijn wederoptreden maken. De andere gekwetsten moeten nog verder herstellen.

We begonnen nochtans goed en konden een kleine voorsprong nemen. Na een 15 minuten stonden de bordjes al terug gelijk op 5-5 nadien konden we nooit meer aanspraak maken op de overwinning. Met 15-9 stond er met de rust al een zware achterstand op het scorebord.

 

Tongeren ging gewoon door in  de tweede helft en wij konden er weinig tegenin brengen. Resultaat was een zware 33-20 nederlaag.

Volgende week een weekendje rust want dan wordt de final four gespeeld. Tijd om wat te rusten, hopelijk nog één of meerdere gekwetsten te recupereren en vooral om de hoofden in dezelfde richting te krijgen.

 

Scoreverloop; 10’  3-5 / 20’ 8-8 / 30’ 15-9 / 40’ 23-14 / 50’ 27-16 / 60’ 33-20

Voor Sasja: Dias 30’ / Theyssens 30’ / Barbaric 2 / Bertels 1 / Soetaert 2 / Kostic 3 / Lamberigts 2 / Rola 6 / Roelants 4 /  Tewissen / Mouad / Van Ransbeeck / Luypaert

Tijdstraffen: Sasja 2 x 2’  -   Tongeren 5 x 2’

Scheidsrechters: Beulakker - Gilis

 

Verslag; Dirk Faes