U16 | GBSK - SASJA | 13 - 24 (5-11)

Voor deze match tegen de voorlaatste in de stand werden enkele vaste waarden rust gegund. Die hieruit volgende onderzekerheid bij een paar spelers was zichtbaar tijdens de eerste 15 minuten van de wedstrijd: veel balverlies, bij wijlen meer volley- of voetbal dan handbal en een thuisploeg die kon aanklampen.

Langzaam maar zeker werden nieuwe afspeelpunten en scoringsmogelijkheden ontdekt, waar in andere matchen nogal snel de bal naar de vandaag ontbrekende jongens gespeeld werd. Het zorgde ervoor dat sommigen uit de schaduw konden treden en dat is leuk om zien.

Een klein 0-3 eindspurtje zorgde voor de al geruststellende 5-11 ruststand.

De 2de helft was een aangenaam kijkstuk met enkele mooie, snelle breaks en balwisselingen (het was nochtans dezelfde bal als in de eerste helft!). Groot-Bijgaarden speelde goed mee, maar het ontbrak hen aan scoringsvermogen: een resem ballen op de paal of net naast en anderzijds onze doelvrouw die paraat stond op de andere schoten!

Jammer genoeg weer niet echt tegenstand, maar wel leuk om te zien dat de ploeg ook zonder hun sterspelers een mooi resultaat kan behalen: 13-24, zowaar beter dan de 21-14 uit de heenmatch!

Sasja blijft zo autoritair aan de leiding van het klassement met het maximum der punten.

Speelden voor Sasja: Louise, Wout, Kaitlin, Senne, Liam en Simon, moedig bijgestaan door Bas, Raf en Mehdi van de pupillen. Waarvoor dank, jongens!

Evens(d), Van der Hallen W. (9), Van der Hallen R. (3), Verhoeven S. (5), Verhoeven B., Claes, Yougil, Hilven, Leys (7).

Datum: 
zondag, 13 januari, 2019 - 18:00
Lijst jeugd: 
Miniemen