Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/3/e/1/sasja-antwerpen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Terecht verlies bij Lions

Onze jongens zijn er niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen in Sittard op bezoek bij OCI Lions. Ze gingen uiteindelijk met 28-21 ten onder na een moedig verweer. Maar zonder gekwetsten Aaron Vandewoestyne en Yme Bertels en met kapitein Kevin Jacobs op halve kracht zat er eerlijk gezegd niet meer in. 

 

Van de eerste minuut werden we eigenlijk op snelheid en kracht gepakt door de Lions. De Nederlandse Limburgers liepen al snel uit tot 5-1, vooral via Joao Ramos, een gesel voor onze verdediging.  Sasja coach Alex Jacobs nam een Time-out nam om orde op zaken te stellen wat zijn effect niet leek te missen en op wilskracht kwamen we terug tot 9-7. Na twee derde van de eerste helft waren we zelfs tot 11-10 terug gekomen maar moesten het gaspedaal dan weer even losser laten en onder andere een gemiste strafworp en enkele open doelkansen die niet konden worden afgewerkt voorkwamen dat we langszij konden komen. Het was in tegenstelling Lions die terug een kloofje konden maken met een 17-13 ruststand tot gevolg. 

Na de rust werd duidelijk dat onze jongens op hun tandvlees zaten, natuurlijk vooral door de weinig wisselmogelijkheden. Open kansen werden gemist, de verkeerde passes stapelden zich op, maar ze bleven knokken. Heel belangrijk in wedstrijden zoals dit en daarvoor ook hoedje af. Zolang er inzet en passie wordt getoond moeten we niet wanhopen wink Zeker nog een lichtpunt waren de drie doelpunten van Slaven Barbaric, die zich hoe langer hoe meer aan de groep begint aan te passen. De laatste tien minuten hadden onze jongens hun zoveelste adem nog eens gevonden en konden ze nog enigzins milderen tot een 28-21 eindscore. 

Volgende week thuis tegen Bevo, weer een wedstrijd om naar uit te kijken.