Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/3/e/1/sasja-antwerpen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Sasja - Doornik; gemakkelijke overwinning in laatste wedstrijd

Vorig seizoen was het wel anders. Dan moesten we in de laatste wedstrijd van het seizoen, ook tegen Doornik, nog volop aan de bak. Nu was het een wedstrijd zonder inzet maar die onze jongens toch overtuigend en met een goed gevoel wilden afsluiten. Bovendien was het de laatste wedstrijd voor Sasja van enkele jongens. Sergio Rola, Bruno Dias, Yme Bertels en Sander Soetaert; Veel succes in jullie verdere carrière en bedankt voor de inzet voor onze ploeg.

Na enkele minuten nam Sasja de leiding in de wedstrijd en bouwde hun voorsprong gestaag verder uit. We konden enkele mooie combinaties bewonderen, knappe saves van onze doelmannen, goede verdedigende acties. We gingen de rust dan ook in met een geruststellende 19-8 voorsprong.

In de tweede helft werd er wat gas terug genomen en kon Doornik meer gelijke tred houden. Maar we eindigden de wedstrijd toch met een prachtige 35-22 overwinning.

De verdiende rust komt er aan. Even tijd voor iedereen om zich mentaal op te laden, de kwaaltjes of kwetsuren te laten genezen. Bedankt aan iedereen voor het afgelopen seizoen.

 

Scoreverloop; 10’  7-3 / 20’ 13-6 / 30’ 19-8 / 40’ 23-12 / 50’ 29-18 / 60’ 35-22

Voor Sasja: Dias 30’ / Theyssens 30’ / Soetaert 6 / Kostic 4 / Lamberigts 8 / Rola 5 / Roelants 2 / Gijs 3  / Mathijs 5  / Salmi 2

Tijdstraffen: Sasja 1 x 2’  -   Doornik 2 x 2’

Scheidsrechters: Gilis - Verdonck

 

Verslag; Dirk Faes